I denna post tänkte jag prata om olika penisförlängare. Det är enligt mig det absolut bästa redskapet när det kommer till penisförstoring.

Vad är en penisförlängare?

En penisförlängare är ett redskap som på mekanisk väg sträcker ut din penis och håller den sträckt samtidigt som du har båda din händer fria! På detta sätt kan du få en längre penis utan att behöva göra något. Du kan till exempel arbeta (kontorsarbete) eller plugga, läsa, kolla TV, spela dator, ja vad som helst under tiden.

En penisförlängare kallas penis extender på engelska och kan även kallas penissträckare på svenska.

Hur fungerar en penisförlängare?

Penisförlängare på en penis.

En penisförlängare fungerar som sagt genom att du fäster en anordning precis bakom ollonet. Sedan drar du ut anordningen till en sorts ställning du har runt penisen. I denna ställning kan du fästa anordningen. Nu har du en konstant kraft som sträcker din penis. Se bilden till höger för att få en bättre uppfattning.

Vilken är den bästa penisförlängaren?

Den allra bästa penisförlängaren är helt klart Phallosan Forte. Varför då? Jo för att den använder sig av vakuum teknik. Med hjälp av vakuum teknik är penisförlängaren MYCKET mer skonsam mot ditt ollon och du får inte ont. Detta gör att du kan ha på dig förlängaren under väldigt lång tid, flera timmar till och med.

Hur snabbt kan man öka i längd?

Det viktigaste när det kommer till penisförlängare är att ha på sig den så länge som möjligt. Desto mer timmar per dag desto bättre! Man pratar ofta om att vid 500 timmar bör man ha sett någon skillnad. Vid 1000 ska man definitivt ha ökat. Det finns även flera studier på penisförlängare, kolla in denna sida för mer info/studier etc.

Vad finns det för andra penisförlängare?

Även om Phallosan Forte är den absolut bästa så finns det många andra märken. Inget annat märke använder sig av vakuum teknik så de är sämre och man kan inte ha på sig dom lika länge (det börjar göra mycket ont).

Några andra kända märken är: X4 Labs, Jes Extender och Male Edge.

Vad kostar dom och var kan man köpa?

En penisförlängare är tyvärr relativt dyr, men vill du verkligen ha en större penis får du investera lite. En vanlig utan vakuum kanske kostar 1000-2000 kronor. Men jag rekommenderar som sagt Phallosan. Dom är lite dyrare, typ 2800:- men helt klart värda. En större penis är ovärderligt enligt mig!

Oftast kan man inte köpa i Sverige men man bör ändå undvika svenska små webbshoppar som säljer penisförlängare. Det är bättre att beställa från tillverkarens riktiga sida så man vet att man får rätt grejer.

Post Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *